„YouTube“ kanalo blokavimas iš telefono

Galite blokuoti „YouTube“ kanalą iš „Android“ ir „iPhone“ (iOS) programos. Naudojant aktyvią funkciją, užblokuotas profilis negali komentuoti jūsų vaizdo įrašų ar siųsti asmeninių pranešimų. Tačiau jūsų kanalo turinys gali būti peržiūrėtas ir balsuojamas. Ši funkcija idealiai tinka visiems, norintiems užkirsti kelią tam, kad tam tikra sąskaita būtų nemalonių ar net įžeidžiančių komentarų.

Jei norite grįžti į veiksmą ir atblokuoti profilį, tiesiog pakartokite procedūrą, o nuolaidos bus nedelsiant atkurtos. Toliau pateikiamoje instrukcijoje patikrinkite, kaip blokuoti ir atblokuoti „YouTube“ programos naudotoją iš savo išmaniojo telefono. Procedūra buvo atlikta „Apple“ „iPhone 8“ su „iOS 12“, tačiau patarimai galioja ir „Google“ sistemos įrenginių versijai.

Kaip naudotis „YouTube Go“ programa, kuriai nereikia tinkamo interneto, kad pasuktų

Sužinokite, kaip blokuoti „YouTube“ kanalus mobiliajame telefone paprastu būdu

Norite pirkti mobilųjį telefoną, televizorių ir kitus nuolaidų produktus? Žinokite palyginimą

Žingsnis 1. Pasiekite kanalą, kurį norite užblokuoti, ir palieskite mygtuką, esantį viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Atsidariusiame meniu eikite į „Blokuoti vartotoją“;

Užblokuokite „YouTube“ naudotoją

2 žingsnis. Galiausiai patvirtinkite užraktą „Užraktas“;

Patvirtinkite kanalo užrakinimą „YouTube“ iš mobiliojo telefono

Po to, jei norite atrakinti, tiesiog grįžkite į kanalą ir palieskite mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe. Galiausiai palieskite „Atblokuoti naudotoją“ ir patvirtinkite veiksmą.

Atblokuokite naudotoją „YouTube“ mobiliuoju telefonu

Ten. Pasinaudokite patarimais, kad kai kurie naudotojai negalėtų komentuoti „YouTube“ vaizdo įrašų.

Kaip reklamuoti pradedančius „YouTube“ kanalus? Vartotojai atsako į forumą.

Kaip uždaryti „YouTube“ programą ir toliau klausytis vaizdo įrašų

Populiarios Temos