WhatsApp: Sužinokite, kurie draugai mato jūsų vietą realiu laiku

WhatsApp leidžia jums realiu laiku bendrinti savo vietą su „Android“ ir „iPhone“ (iOS) programa. Laisvas įrankis taip pat leidžia jums bet kada atšaukti funkciją, kuri yra svarbu, jei vartotojas pamiršta, kam jis siunčiamas, ypač jei tai yra grupinis pokalbis. GPS sekimo sistema gali išlikti aktyvi iki aštuonių valandų, jei ji nėra išjungta. Tai kasdien siunčia siuntėjui saugumo ir privatumo klausimus.

Tačiau „Messenger“ funkcija rodo išsamų kontaktų sąrašą, leidžiantį stebėti jūsų gyvą vietą. Peržiūrėkite šią pamoką, kaip sustabdyti bendravimą visiems draugams tuo pačiu metu. Procedūra buvo atlikta naudojant „Apple“ modelį, tačiau gairės taip pat naudojamos „Google“ modeliams.

WhatsApp uždrausta: programa blokuoja tūkstančius sąskaitų rinkimų laikotarpiu

Sužinokite, kas prisijungia prie jūsų vietos realiu laiku „WhatsApp“

Norite pirkti mobilųjį telefoną, televizorių ir kitus nuolaidų produktus? Žinokite palyginimą

Žingsnis 1. Įveskite programą ir skirtuke „Nustatymai“ eikite į „WhatsApp“ nustatymus. Tada pasirinkite „Paskyra“;

Prisijunkite prie „WhatsApp“ nustatymų

2 veiksmas. Bakstelėkite „Privatumas“ ir eikite į „Realaus laiko vietą“;

Prisijunkite prie privatumo ir realaus laiko vietos WhatsApp

3 žingsnis. Šiuo metu vartotojas gali matyti visą sąrašą žmonių, kurie realiuoju laiku pasiekia jūsų vietą, be likusio perdavimo laiko. Jei norite sustabdyti visus siuntimus vienu metu, neatidarę pokalbio, pasirinkite „Stop Share“. Tada patvirtinkite „Stop Share“ („Android“ operacinėje sistemoje „parinktis“ vadinama „Išjungti“);

Peržiūrėkite sąrašą žmonių, kurie naudojasi jūsų geografine vietove WhatsApp ir sustabdo bendrinimą

4 žingsnis. Jei norite pašalinti tik iš konkretaus kontakto, turėsite atidaryti pokalbį su asmeniu ir palieskite „Stop Share“ ekrane su geografinės vietos žemėlapiu. Galiausiai spustelėkite „Sustabdyti bendrinimą“.

Nustokite transliuoti tik kontaktą, esantį „WhatsApp“

Ten. Norėdami užtikrinti privatumą ir saugumą, iš karto pasiimkite užuominą ir nustokite bendrai naudoti „WhatsApp“ vietą su visais savo kontaktais.

Kontaktai rodomi „WhatsApp“ atskirai? Sužinokite, kaip išspręsti forume.

WhatsApp: Kaip persijungti iš balso ir vaizdo skambučio į „iPhone“

Populiarios Temos