Vietos paslėpimas „Google“ nuotraukose

„Google“ nuotraukos, „Google“ atvaizdų atsarginės kopijos paslauga, siūlo galimybes visiems, kurie nori paslėpti informaciją apie vietą, kurioje žurnalas buvo išsaugotas žemėlapyje išsaugotuose failuose. Patarimas yra naudingas tiems, kurie nenori ištrinti metaduomenų iš savo nuotraukų, tačiau nori apriboti vietos informaciją, visų pirma, bendrai naudojamus vaizdus. Žingsnis po žingsnio buvo atliktas naudojant „Google Chrome“ naršyklę „Windows 10“ ir „Moto G5“ mobilųjį telefoną su „Android 7.0 Nougat“. Štai kaip paslėpti, kur fotografuotos nuotraukos.

Failų perkėlimas į „Google“ nuotraukas ir vietos atkūrimas „Drive“

„Google“ nuotraukos: vietos išsaugojimas

Slėpti bendrai naudojamų nuotraukų vietovės duomenis

1 veiksmas. Naršyklėje eikite į „Google“ nuotraukų svetainę (photos.google.com). Tada spustelėkite, kad atidarytumėte meniu viršutiniame dešiniajame kampe;

Spustelėkite, jei norite eiti į „Google“ nuotraukų meniu

2 žingsnis. Išplečiamajame meniu spustelėkite „Nustatymai“;

3 žingsnis. Slinkite žemyn į „Bendrinimo“ parinktį. Tada spustelėkite šalia jo esančią rodyklę, kad pasirinktumėte;

Žingsnis 4. Pažymėkite parinktį „Pašalinti geografinę vietą elementuose, kuriuos bendrai naudoja nuorodos“;

Patikrinkite, ar norite pašalinti vietą, esančią bendrai naudojamame faile

Kai bendrinate „Google“ nuotraukų nuotrauką, susietą su kitais, jūsų buvimo vietos informacija nebus dalijama visiems, kurie turi prieigą prie nuorodos. Šis nustatymas netaikomas kitoms bendrinimo laikmenoms, pavyzdžiui, bendrinamiems albumams.

Išjunkite „Android“ vietą „Google“ nuotraukose

1 žingsnis. „Google“ nuotraukų programoje spustelėkite viršutiniame dešiniajame kampe esančius tris įbrėžimus, kad atidarytumėte meniu. Tada pasirinkite „Nustatymai“;

„Google“ nuotraukų programoje spustelėkite nustatymus

2 žingsnis. Slinkite žemyn iki „Google Apps“ skyriaus ir spustelėkite „Google“ vietos nustatymus;

Pasiekite „Google“ vietos nustatymus

3. Išjunkite mobiliojo telefono vietą.

Išjunkite įrenginio vietą

„Google“ nuotraukos išjungs jūsų telefono vietą, todėl vaizdai nebus išsaugomi įrašo adresu. Atminkite, kad ši parinktis gali apriboti kitų programų veikimą.

Kaip atsisiųsti „Google“ nuotraukų failus vienu metu? Atraskite forume.

Populiarios Temos