„Pants“ pradeda „ištrinti visiems“ funkciją; pamatyti, kaip jis veikia

„PVM“ pradėjo funkciją, kuri leidžia visam laikui pašalinti pranešimus iš pokalbio. Panašiai kaip WhatsApp „ištrinti visiems“, ištrintas turinys išeina iš visų įrenginių, įskaitant kontaktus atskiruose pokalbiuose arba grupėse. Pokalbių istorija nurodo, kai kažkas buvo pašalintas. Tekstai, GIF ir balso įrašai gali būti ištrinti be laiko apribojimų, o vaizdai ir vaizdo įrašai jau savaime yra žalingi programoje. Štai kaip naudoti naują siuntėjo funkciją šioje pamokoje.

Kaip naudotis „Snap“ žemėlapiu

Kaip atsiųsti galerijos nuotraukas pagal datą

Žingsnis 1. Pasiekite skirtuką „Vyksta“ ir pasirinkite individualų arba grupinį pokalbį;

Prieiga prie individualaus ar grupinio pokalbio

Žingsnis 2. Raskite pranešimą, kurį norite ištrinti, ir laikykite jį, kol pamatysite iškylančio baliono. Palieskite parinktį „Ištrinti“;

Laikykite pranešimą, kurį norite ištrinti

3 žingsnis. „Transport“ įspėja, kad pašalinimas negarantuoja, kad draugai nerodė pranešimo. Taip yra todėl, kad funkcija gali būti taikoma bet kuriam pranešimui, net jei jis yra senas. Tačiau tai neužkerta kelio kontaktui matyti, ar esate neprisijungęs, ar pasenusią programos versiją.

Norėdami baigti, palieskite „Ištrinti pokalbio žinutę“. Pokalbių istorijoje bus rodomas įspėjimas, kad turinys buvo pašalintas.

Pokalbių istorija rodo, kada buvo ištrintas pranešimas

Pants: Kodėl negaunu pranešimo apie ekraną? Užduokite klausimus forume.

Populiarios Temos