Neleisti „YouTube“ išsaugoti stebimos vaizdo įrašų istorijos iš savo telefono

„YouTube“ programa, skirta „Android“ ir „iPhone“ (iOS) telefonams, saugo viską, ką naudotojas naudoja vaizdo platformoje. Nesvarbu, ar tai atlieka paieškas, ar stebi tam tikrą turinį, „Google“ programa naudoja šią informaciją, kad naudotojui pateiktų pasiūlymus pagal jų pageidavimus.

Tačiau, norėdami užtikrinti daugiau privatumo, galite sustabdyti šių duomenų rinkimą. Peržiūrėkite šią pamoką, kaip elgtis su mobiliaisiais telefonais su „Google“ ir „Apple“ sistemomis.

Sužinokite, kaip sustabdyti „YouTube“ išsaugoti vaizdo įrašų ir paieškos istoriją „Android“ ir „iPhone“

„YouTube“ pradeda žiūrėti vaizdo įrašus vertikaliai; žinoti visus pakeitimus

Kaip tai padaryti „Android“

„YouTube“ pradiniame ekrane palieskite ekrano viršuje esančią elipsę ir pasirinkite parinktį „Nustatymai“.

2 veiksmas. Palieskite parinktį „Istorija ir privatumas“.

Pasiekite „Android“ „YouTube“ istorijos parinktis

3. Jei norite neleisti programai išsaugoti vaizdo įrašų, kuriuos nuo šiol žiūrėsite, įjunkite šalia „Žiūrėti istoriją“.

4 veiksmas. Jei taip pat apsaugosite „app“ paieškose, įjunkite parinktį „Pause search history“.

Įgalinkite „YouTube“ stebėjimo ir paieškos istoriją „Android“

Kaip daryti iPhone (iOS)

1 veiksmas. „YouTube“ pradiniame ekrane viršutiniame dešiniajame kampe palieskite savo nuotrauką.

2. Pasirinkite parinktį „Nustatymai“.

Pasiekite „iPhone“ nustatymus „iPhone“

3 žingsnis. Slinkite žemyn į privatumo laukelį ir aktyvinkite „„ Pause watch history “(„ Pristabdyti stebėjimo istoriją “).

4 žingsnis. Jei norite apsaugoti savo paieškas, atlikite tą patį pasirinktį „Pauzės paieškos istorija“.

Pasirinkite, kurią „YouTube“ istoriją norite pristabdyti „iPhone“

Dabar žinote, kaip sustabdyti „YouTube“ išsaugoti paieškos ir stebėjimo istoriją.

Ekrano istorijų ir paieškų ištrynimas

1 žingsnis. Šioje instrukcijoje parodyta peržiūra parodo, kaip neleisti „YouTube“ toliau įrašyti savo veiksmų programoje, netrikdant anksčiau išsaugotų duomenų. Jei taip pat norite ištrinti jau išsaugotą istorijos informaciją, palieskite „Išvalyti paieškos istoriją“ ir patvirtinkite „Gerai“.

„YouTube“ taip pat leidžia vartotojams išvalyti paskyros istoriją „Android“ ir „iOS“

Jei norite iš savo paskyros ištrinti visą išsaugotą istoriją, patikrinkite šią „ TechTudo“ pamoką, kaip ištrinti ekrano įrašą ir paieškos duomenis.

Daugiau „YouTube“: kaip atsisiųsti „YouTube“ vaizdo įrašus „Android“ ir „iPhone“ telefonuose

„YouTube“ ir „Facebook“ neatidaro vaizdo įrašų mobiliesiems: kaip išspręsti? Atraskite forume.

Populiarios Temos