Kaip išjungti „Google“ kontaktų sinchronizavimą „Android“

„Android“ telefonai pagal numatytuosius nustatymus naudoja savo „Gmail“ paskyrą, kad sinchronizuotų visas „Google“ paslaugas tiesiogiai su įrenginiu. Tai gali sutrikdyti jūsų kontaktų tvarkaraštį, pridedant pasikartojančią arba pasenusią informaciją. Problema yra didesnė tiems, kurie nori naudoti „Facebook“ kontaktus arba „Microsoft“ paskyrą.

Jei norite tvarkyti visus šiuos duomenis, galite išjungti „Gmail“ kontaktų sinchronizavimą išmaniajame telefone ir nustatyti, kurią paslaugą jūsų įrašai bus importuojami iš. Žr. Toliau pateiktą pamoką, kurioje pateikiamas žingsnis po žingsnio vadovas, kaip tai padaryti jūsų telefone.

Išjunkite „Gmail“ kontaktų sinchronizavimą „Android“, kad išvengtumėte dvigubų įrašų

Kaip išspausdinti visų „Google“ kontaktų sąrašą

1 veiksmas. Prisijunkite prie „Android“ nustatymų ir spustelėkite „Paskyros“. Tada pasirinkite „Google“.

2 veiksmas. Norėdami išjungti sinchronizavimą, bakstelėkite šalia „Kontaktų“ esantį mygtuką.

3 žingsnis. Grįžkite į ankstesnį meniu, norėdami pasirinkti paslaugą, kurią norite naudoti savo kontaktams, ir bakstelėkite jį. Įsitikinkite, kad šios paslaugos parinktis „Kontaktai“ yra įjungta.

Pasirinkite paslaugą, kurią norite naudoti savo kontaktams

4 žingsnis. Eikite į „Android“ nustatymų meniu ir bakstelėkite „Apps“. Tada eikite į meniu ir pasirinkite parinktį „Rodyti sistemą“.

sistema bus rodoma viršutiniame dešiniajame ekrano kampe

5. Įveskite „Contact Storage“. Dabar palieskite parinktį „Saugojimas“.

prieiti prie duomenų

6. Spustelėkite mygtuką „Išvalyti duomenis“. Tada paspauskite „Gerai“, kad patvirtintumėte duomenų ištrynimą.

Ištrinkite esamus kontaktų saugojimo duomenis

Tai ištrins visus telefono adresatus, susietus su jūsų „Google“ paskyra. Kai vėl atidarote adresatų programą, jis bus automatiškai sinchronizuojamas su anksčiau pasirinkta paslauga.

Atnaujinus „Android“, pasibaigė kontaktai? Komentuoti.

Populiarios Temos