Kaip atkurti „Zenfone 4 Selfie Pro“

„Zenfone 4 Selfie Pro“ atstatymas yra procedūra, skirta tiems, kurie nori ištrinti visus duomenis iš telefono. Ši funkcija taip pat pašalina visus Asus išmaniojo telefono vartotojo atliktus pritaikymus, todėl ji idealiai tinka žmonėms, norintiems parduoti ar perduoti telefoną.

Štai kaip iš naujo nustatyti „Zenfone 4 Selfie Pro“ ir atkurti gamyklinius nustatymus. Visi įrašyti slaptažodžiai ir naudotojų vardai bus ištrinti, taip pat jūsų failai bus išsaugoti vidinėje atmintyje. Procesas negali būti atšauktas, todėl rekomenduojama sukurti svarbių dokumentų atsarginę kopiją.

Sužinokite, kaip iš naujo nustatyti „Zenfone 4 Selfie Pro“

Mes išbandėme „Zenfone 4 Selfie Pro“, „Asus“ mobilųjį telefoną, sutelkiant dėmesį į savęs portretus

1 veiksmas. Prisijunkite prie „Zenfone 4 Selfie Pro“ nustatymų ir bakstelėkite „Atsarginė kopija ir atstatykite“.

Prieiga prie „Zenfone 4 Selfie Pro“ nustatymų

2 veiksmas. Palieskite „Original Setup“ ir „Reset Device“.

„Zenfone 4 Selfie Pro“ atstatymas

3 veiksmas. Įveskite modelį, kurį norite tęsti. Galiausiai patvirtinkite pageidaujamą kodą ir palieskite „Ištrinti viską“.

Įveskite modelį, kad patvirtintumėte procedūrą

Kas yra geriausias mobilusis telefonas? Negalite atsakyti į šią temą

Populiarios Temos