„Facebook“ veido atpažinimo „Mobile“ išjungimas

„Facebook“ naujoji veido atpažinimo sistema pradėjo veikti Brazilijoje. Dabar programa įspėja vartotoją, kai ji yra rodoma kitų nuotraukų ir vaizdo įrašų, nors ji nebuvo pažymėta pranešime. Anksčiau pripažinimo mechanizmas tik pasiūlė, kuriuos draugus pažymėti nuotraukose. Šis pakeitimas suteikia vartotojui didesnę kontrolę pačiam vaizdui, užkertant kelią nežinomiems sukurtam suklastotam profiliui su nuotrauka.

Technologija taip pat leidžia lengvai rasti turinį, kuriame rodomas jūsų veidas, ir žada padėti regėjimo negalią turintiems asmenims nustatyti žmones, kurie yra jūsų nuotraukose ir filmuose. Nepaisant įtariamų privalumų, funkcija gali ne visiems. Tokiais atvejais „Facebook“ veido atpažinimą galite išjungti keliais žingsniais. „Android“ buvo atlikta ši procedūra, tačiau įrankis taip pat yra „iPhone“ (iOS) ir žiniatinklio versijoje.

Štai kaip „Facebook“ išjungti „Facebook“

Kaip pašalinti „Facebook“ programą ir toliau naudoti socialinį tinklą

1. Atidarykite „Facebook“ ir įeikite į pagrindinį meniu. Slinkite žemyn iki „Pagalba ir parametrai“ ir pasirinkite „Paskyros nustatymai“.

Kelias į „Facebook“ paskyros nustatymus „Android“

2 žingsnis. Patikrinkite, ar rodomas „Veido atpažinimo nustatymai“, ir bakstelėkite jį. Palieskite klausimą „Ar norite, kad„ Facebook “atpažintų jus nuotraukose ir vaizdo įrašuose?”, Kuri pagal nutylėjimą bus nustatyta kaip „Taip“.

„Facebook“ „Facebook“ veido atpažinimo nustatymų meniu

3. Jei norite išjungti veido atpažinimą, pažymėkite „Ne“. Norėdami grįžti į ankstesnius ekranus, bakstelėkite puslapio viršuje esančią rodyklę. Nuo šiol „Facebook“ neatpažins jūsų trečiosios šalies vaizdo įrašų ir nuotraukų.

„Facebook“ atpažinimo „Facebook“ išjungimas „Android“

„Facebook“: ar galite atkurti ištrintus pranešimus? Atraskite forume.

Populiarios Temos